Fenestra
   
       
       
Home
Onderneming  
Contactpersonen  
Ramen  
Voordeuren  
Binnendeuren  
Zonwering  
Horren  
Serre  
Garagedeuren  
Referenties  
Contact  
Impressum  
   
     
 
   Overhead-garagedeuren voor afzonderlijke
   en dubble garages
 

Garagedeuren helemaal naar uw behoefte en harmonisch afgestemd op uw huis. Aldus het motto.
Ons garagedeurprogramma is van een grote verscheidenheid en van beproefde kwaliteit. Zo bieden wij behalve het klassieke model-staal met verticale ribben...-, garagedeuren met aantrekkelijke cassettevormen. Van duidelijke lijnen tot gewelfde vormen drukken zij geometrie en harmonie uit.

Wanneer u echter het natuurlijk alternatief prefereert dan is hout het juiste materiaal. Garagedeurmodellen met opgelegde beplanking op het garagedeur en het kozijn of met beplanking in het raamhout. U kunt uw hout ook kleurig coaten en het raamhout, passend bij uw raamkozijn, verven. Aan uw ideeën worden geen grenzen gezet.

Niet vergeten,... bij ieder garagedeur is altijd de passende nevendeur te verkrijgen. Breng een bezoek aan ons, laat u informeren.

 
 
 
     Sectional-garagedeuren voor afzonderlijke
   en dubble garages
 

Warmte-isolatie en geluidsisolatie zijn maar twee argumenten voor een sectional-garagedeur. Daarbij komt,... door hun rondom weersbestendige afdichtingen zijn zij de ideale oplossing voor de bescherming tegen stof en vochtigheid. Sectional-garagendeuren zijn geschikt voor afzonderlijke en dubbele garages, niet in de laatste plaats door hun geringe inbouwmaten en een voordelige binnenwerkse inrijhoogte.

Ons aanbod is van een omvattende verscheidenheid. Per type worden de sectional-garagedeuren in de uitvoeringen horizontale ribben, brede ribben, brede lamellen en cassettereliëf gemaakt. Behalve de variaties aan garagedeuren van staal staan andere motieven van exclusief massief hout ter keuze.

Voor het op elkaar afstemmen met het gebouw bieden wij, al naargelang het type, speciale kleuren en bijna alle
RAL-nuances aan.

 
 
   Rolgaragedeuren, voor indrukwekende optiek  

Optimale bedieningscomfort, lange levensduur, goede bescherming tegen inbraak, indrukwekkende optiek en probleemloze montage. Dat zijn vele argumenten die voor de montage van rolgaragedeuren spreken.

Rolgaragedeuren zijn afgestemd op het technisch meest noodzakelijke en dus qua prijs bijzonder attractief. De plaatsbesparende constructie maakt het nuttig gebruik van het gehele bereik van het garageplafond mogelijk.

De roestvrije aluminiumgaragedeur is te verkrijgen in 10 standaardkleuren en is in serie met motoraandrijving uitgerust. Optioneel zijn deze aandrijvingen met een afstandsbediening uit te breiden.

 

 
 
 
 
  Werner-Heisenberg-Str. 15
D-46446 Emmerich am Rhein
Tel. +49 (0)2822 - 68557
Fax +49 (0)2822 - 68556